Pitäähän sitä itsekin kokeilla!

Kokeilin suunnistusta pusikossa. Reitti oli vähän hakusessa, mutta kanttarelleja löytyi. Tänne Palojärven rannalla olevalle hyppykalliolle kuitenkin lopulta löysin tieni.

Hyppy tapahtuu kalliolta, noin kuuden metrin korkeudelta. Hyppy on ponnistettava eteenpäin välttääkseen kallioon osumisen. Vettä on alla turvalliset viisi metriä.
Hyppy on ollut joillekin liikaa. Seurasimme noin 10min ajan erään kilpailijan epäröintiä. Lopulta hän vaihtoi roolia kilpakumppaninsa kanssa, joka oli jo hyvänmatkaa polskutellut Finnfoam-lautalla. Mies ei ollut vaihdoksesta selkeästi kovin mielissään. Sen verran polvet tutisivat ja ilmassa hän kutsui äitiään!

Noh, olihan sitä pakko mennä itsekin kokeilemaan. Eihän se nyt voinut niin pelottavaa olla! Uikkarit jalkaan ja loikkasin kielekkeeltä. Minun kiljahdukseni oli kuulemma hieno. Mutta voi rähmä, palkkaamani kameramiehen aparaatti oli pois päältä! Oli pakko hypätä uudestaan. :)

Nyt kuivattelen itseäni aurinkoisella kalliolla. 13 joukkuetta on jo mennyt, toivottavasti myös Avanti näkyy täällä pian!

Kommentit

  1. Erinomainen rastin kuvaus. Ne kanttarellit voi kypsyä kisan tiimellyksessä, mutta kaikki energia lienee tarpeen, toimittajalle varsinkin.

    VastaaPoista
  2. Ihan kaikkia temppuja ei ehkä kannata kokeilla, hyppykin kuulosti aika hurjalta ja mitä lienee vielä edessäpäin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit