Pimeää touhua

Maastopyöräilyosuus on edennyt Avantilla noin kolmannesosaan. Taakse ovat jääneet Puolan Adidad Terrex, Suomen Lupus Extreme ja Venäjän Alpindustria AR Team. Eroa edelle päässeeseen Nuuksio Classiciin on noin tunti, mutta Puolan Team 360 on GPS:n mukaan vain minuutin päässä, joten todellisuudessa varmaan näköetäisyydellä. Itseasiassa tätä näpytellessäni on Avanti ohittanut Puolan 360 Teamin, joka näyttää pummanneen pimeässä risteyksessä väärään suuntaan! Go Avanti!!

Parin rastivälin päässä (noin kahden tunnin kuluttua) on vesistöylitys. Kilpailijat saavat Finnfoam-patjat joiden avulla kaikki tavarat pyöriä myöten on kuljetettava noin 500m matka.
Samaa taktiikkaa käytetään myöhemmin pidemmällä jokiosuudella.

Kärjessä Omjakon ja melkein 1,5tuntia perässä tuleva Multisport.fi ovat jo suorittanut Tammisaaren vesitornin kiipeilytehtävän ja lähestyvät päättäväisesti Hangon Syndalenissa olevaa vaihtoaluetta. Siellä kaikilla joukkueilla on kahden tunnin pakollinen pysähtyminen, jota paikalla olevat järjestäjät valvovat kelloin. Paikalle on kuljetettu useita vaihtolaatikoita ja myös yöpymisvarusteet, joten se jos mikä on oikea paikka ottaa nokoset.

Kommentit

Suositut tekstit