Endurance Quest lähestyy

Kiistatta kesän kovin kilpailu starttaa ensi viikolla. Lähtö tulee tapahtumaan tiistaina 24.07. aikaisin aamulla. Tämän kilpailun olemme asettaneet kauden kohokohdaksi ja tästä syystä olisi erittäin hienoa jos kaikki menisi hyvin. Kilpailu kuuluu sekä Adventure Racing World Series ja AR Euro Series -sarjoihin. Kovatasoinen kilpailu tuo mukanaan Suomeen maailman kovimpia seikkailijoita mittaamaan fyysisen ja psyykkisen kestävyyden rajoja.

Kilpailun kestoksi kisajärjestäjä on ilmoitanut 4 -5 päivää ja reitti kokonaispituudeksi yli 600 kilometriä. Reitti tulee sisältämään erittäin raskaita ja suunnistuksellisesti vaikeita osuuksia mm. juosten, pyörällä, rullaluistimilla,  melomalla ja uiden. 

Uudella tiimillämme ei ole suurempaa kokemusta näin pitkistä kilpailuista, joten taistosta muodostuu varmasti sitäkin jännittävämpi. Tarvittavat kalustohankinnat on yritetty tehdä hyvissä ajoin, mutta esimerkiksi ravintopuolelle täytyy hankkia edelleen täydennystä. Usean päivän aikana syntyvä energiavaje on valtava ja se olisi saatava tyydytettyä edes osittain. Pitkässä ja intensiivisessä kilpailussa energian kulutus nousee helposti suuremmaksi kuin keho pystyy imeyttämään, joten tasainen, runsas ja mielellään myös monipuolinen ravinto on tärkeää. Runsasenergisen ravinnon lisäksi myös jatkuva nesteen nauttiminen on välttämätöntä kohtalaisen toimintakyvyn ylläpitämiseksi. 

Kilpailua on mahdollista seurata GPS-seurannan, uutisten ja kuvien kautta internetissä kilpailun nettisivuilla: http://www.endurancequest.com/  

Avanti Adventurella on myös oma reportteri maastossa, joka välittää tietoa ja kuvia suoraan kisapaikalta läpi viikon. Näitä päivityksiä voit seurata pitämällä tämän sivun auki.
Kommentit

Suositut tekstit