Avajaisseremonia

Juhlallisesti avattiin Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävä maailmancup-osakilpailu!

Startti tulee olemaan Porkkalanniemessä ja reitti kulkee upeassa suomalaisessa maisemassa. Varsinkin maapallon toiselta puolelta tulleet kilpailijat saavat ällistellä sekä sen luontoa että kulttuurihistoriallisesti merkittäviä paikkoja.

Sääntöjen mukaan kilpailukieli on englanti, joten "kotipihallaan" kilpailevat eivät voi pyytää järjestäjiltä suomenkielisiä vinkkejä. Jokamiehen oikeudet ovat useimmille ulkomaalaisille vieraille uusi juttu ja metsästä voikin tarvittaessa keräillä vaikkapa mustikoita lisäenergiaksi. Rannikkoasukkien mansikkamaille ei kuitenkaan saa mennä!

Vuoden 2001 maailmanmestari ja tämän kilpailun kilpailujohtaja Pete Forsman antoi tärkeää kisainfoa. Pelkästään varusteiden pakkaus järkevästi eri vaihtopisteille aiheuttaa päänvaivaa.. "Difficult but don't take it too complicated!"

Reitillä ei kuljeta vain perinteisesti juosten, pyöräillen ja meloen. Mukaan mahtuu myös mm. kiipeilyä vesitorniin, hyppyjä tuntemattomaan, kickbike-osuus, uintia Finfoam-lautalla ja myös uintia polkupyörän kanssa! Älkää vielä kysykö miten se tulee onnistumaan...

Kommentit

  1. HYVÄ SUOMI!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. suomi on paras kaikessa!!!!!!!!!!!:):):):) Kaiki muut maat on huonoja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit