Team

Avanti Adventure on alkuvuodesta 2012 perustettu seikkailu-urheilutiimi, joka on vuosien saatossa vahvistanut rivejään monitaitoisilla urheilijoilla, menestyksen ja laajan näkyvyyden varmistamiseksi. Tiimin nelihenkinen perustajaryhmä on edelleen tiiviisti mukana seurankehittämistyössä, mutta uudet jäsenet ovat tuoneet tärkeitä uusia näkemyksiä ja osaamista toiminnan kehittämiseen.

Kaikkia tiimin jäseniä yhdistää kyltymätön innostus monipuoliseen liikkumiseen luonnossa sekä äärirajojen löytämiseen ja niiden siirtämiseen. Jokainen on päätynyt kestävyysurheilun pariin omia reittejään ja kokemusta on karttunut vuosien mittaan hyvin erilaisista lajeista. Tavoitteenamme on kääntää vahvuudeksemme yhteiseksi menestykseksi. 


Niko Sorvari (puheenjohtaja)

Eksynyt lajin pariin 2009 nappulakenkien vaihtuessa ensin lenkkitossuihin, ja sittemmin lenkkipolun vaihtuessa iltarasteihin ja seikkailukisoihin. Parhaat hetket lajin parissa lienevät pitkät kovat treenit ympäri Nuuksiota. Häärii joukkueen kapteenina, leikkii pitkän matkan juoksijaa ja yrittää oppia suunnistamaan.

Jorma Kainulainen

Kestävyysurheilun sekakäyttäjä. Vahvasti juoksutaustainen Jokke taitaa myös melonnan salat, eikä fillarikaan ole ollenkaan outo kapistus. Ensikosketus seikkailu-urheiluun 2005 Palis Adventuressa, ja siitä lähtien säännöllisesti lajin parissa viihtynyt. Parhaita hetkiä lajin parissa Palis Adventuren melonta Kaivopuiston edustalla sekä aamuhämäräinen suunnistus hiekkamontussa Lohjanjärven Yöseikkailussa. Menestystä niittänyt myös sotilastaitokilpailuissa; Italian Raid Commando 2010 voitto sekä Umpihankihiihdon MM 2011 hopea.

Mari Pajala

Nuori maastopyöräilevä juoksija. Lapsena aloitettu juoksuharrastus on saanut myöhemmin rinnalleen joukon muita lajeja, joista tärkeimpinä maastopyöräily ja kiipeily. Aktiivisesta urheilutaustasta huolimatta kisakipinä syttyi vasta 2010 ensimmäisiin seikkailukisoihin osallistumisen myötä. Laji vei saman tien mennessään. Runsaasti juokseva Mari käskyttää fillariakin varsin mallikkaasti, saatammekin yllättyä kuka löytyy vetonarun vetävästä päästä fillariosuuksilla.

Mikko Rantahakala

Monilajiosaaja. Saanut kipinän seikkailu-urheiluun nuorella iällä vuoden 2004 Ruunaan X-Sprintissä, jonka jälkeen ulkoillut enemmän ja vähemmän aktiivisesti kotimaan kilpailuissa. Mikolla kulkee fillari maastossa kuin maastossa ja melakin pysyy hienosti kädessä.

Juuso Hollo

Hiihdon kautta vahvan pohjakunnon rakentanut kaveri, joka eksynyt seikkailupiireihin mutama vuosi sitten. Juuson iloinen asenne auttaa myös muita yrittämään kovemmin.

Mika Salo

Kiireinen isä ja omakotitalonrakentaja, mutta että ehtii vielä kavereiden kanssa lenkillekin ja kilpailemaan. Kurinalaisuus ja kova vauhti ovat miehen yhdet tärkeimmistä ominaisuuksista.

Sami Levijoki

Joukkeen ehdottomasti varmimpia suunnistajia, mutta myös yksi kokeneimmista lajissa kuin lajissa.

Niko Ronkainen

Spesialisti erityisesti pyöräilyssä, mutta edes pystysuora seinä ei pysäytä etenemistä. Niko on toiminut myös jo  useamman vuoden Mountain Bike Club Finland ry:n puheenjohtajana.

Kristo Halme

Monipuolisten kestävyyslajien erikoismies, mutta suunnistettaessa jonkun on hyvä olla mukana. Väkevästä kaverista kuitenkin kyse ja meriitteinä mm. Maastotriathlonin  SM prossimitalisti 2015 ja Turku Thriathlon Weekend 2015 kultamitalisti.

Janne Kortelainen

Yksi joukkueemme kokeineimmista urheilijoista. Yleensä erittäin luotettava suunnannäyttäjä. 

Juha Vehmas


Jaana Palo


Mikko Sakala


Mikko-Ville Toivonen

Suositut tekstit