Let’s rock and roll 2023!

 

Let’s rock and roll 2023!

 

Seikkailu-urheilijan 2023 sesonkikausi on alkamassa ja tänä vuonna polkaistaan vuosi käyntiin isolla kisalla. YEY!!

Avanti Adventure tiimin ensimmäinen koitos alkaa 15.5. kovalla 500 km non-stop seikkailu-urheilun maailman osakilpailun kisalla Kroatiassa Adventure Race Croatia. Kilpailu on osa Adventure Race World Series kilpailujen sarjaa. Näyttääkin, että tänä vuonna Kroatian kisa on kerännyt starttilistoille maailman kovatasoisimmat tiimit - joukosta löytyy olympia uimareita ja maailmanluokan triahlonisteja - kovista seikkailu-urheilu tiimeistä puhumattakaan. 

Kroatian kilpailut ovat olleet tyyliltään monimuotoisemmat ehkä kuin muut seikkailu-urheilun maailman tai Eurooppa sarjojen kisat. Mr Igor tyyli ratamestarina on miellyttävä siinä mielessä ettei heti ensimmäisillä osuuksilla ole tarkoitus tuhota kokonaissuoritusta pitkillä etapeilla vaan eri lajien etappiosuudet ovat olleet vaihtelevammat - luvassa ei ainakaan alkuun ole 125km trekkaus osuutta.

 Ainoa osuus mikä saattaa tänä vuonna olla yhteenmittaan voisi olla tuo 15% reitistä oleva melontaosuus. Kilpailijoille on jo jaettu tieto, että tuo n. 75 km melontaosuus tulee olemaan jokea, ja tässä virtaavassa joessa tulemme kohtaamaan 1-2 luokan sekä muutaman 3 luokan kosken. Alamäkeenhän on mukava meloa voisi kuvitella. Kerromme miten tässä kävi sitten kisan jälkeen...alkuun on aina kiva spekuloida.  

Kisaamaan lähdetään tiimillä: Niko Sorvari, Mika Salo, Mikko Rantahakala ja mukaan uutena jäsenenä Kristiina Vaano.

Kokemusta tiimillä on monesta voittopokaalista Suomen seikkailukisoissa, ja nyt maailman kisoihin lähdetään nöyrin mielin, mutta innolla. Vielä treenataan ja paljon - kuukausi starttiin. Talven jäljiltä on kova suoritus lähteä tekemään kesälajeja näinkin pitkillä matkoilla. 

Pistäkää seurantaan tiimin sosiaaliset mediat: Facebook ja Instagram sekä tiimiläisten omat somet, joista kaikissa varmaan pilkahduksia kisoihin valmisteluihin ja kisasta:

Niko Sorvari - Instagram

Mika Salo - Instagram

Mikko Rantahakala - Instagram

Kristiina Vaano - Instagram


Blogitekstin kirjoitti: Kristiina Vaano 

Kuva: Adventure Race Croatia - sivuiltaKommentit

Suositut tekstit