Avantin ohjaama Multisport lajikoulu alkaa tänään VantaallaKurssi järjestetään yhteistyössä Avanti Adventuren kansaa. Sen tarkoitus on tarjota osallistujille valmiudet suoriutua itsenäisesti, kunnialla Kunto Sarjan Multisport -kilpailuista. Kurssi järjestetään Avanti Adventuren ja Exturen yhteistyössä.

Kurssilla käydään läpi suunnistuksen perusteita, lajitekniikoita; maastojuoksu, -pyöräily ja melonta. Perehdytään välineisiin, varusteisiin, kilpailun kulkuun/taktiikkaan ja sen aikaiseen nesteytykseen/ravintoon.

3 kerran koulutus kokonaisuus, jonka, kesto n. 3 - 4 h/kerta. Paikka Paikkana Kuninkaanmäki/ Kuusijärvi/ Sipoonkorpi.
OSOITE: Matkamäenkuja 9 B, 01260 Vantaa

Hinta 140€/henkilö omalla pyörällä tai 160€ vuokrapyörällä. Muut välineet (melontakalusto, karttatelineet pyöriin) ja kartat kuuluvat hintaan. Kurssin jälkeen mahdollisuus lunastaa pyörän karttateline omaksi.

OHJELMA
  1. Kerta: 28.05 klo.18 alkaen teoriaa suunnistuksesta (juoksu-melonta), kisataktiikkaa ja siihen liittyviä asioita mm. varusteet, nesteytys/energiat. Harjoitus maastossa jalkaisin sekä melontaopetus (kanootti, kajakki +sup) Kuusijärvellä.
  2. Kerta: 04.06 klo.18 alkaen maastoharjoitus jalkaisin ja maastopyörillä.
  3. Kerta: 08.06 tai 09.06 TREENIKISA. Omatoiminen kolmen osuuden kilpailua vastaava harjoitus. Suunnistus-, pyöräsuunnistus ja melonta- osuudet. Kesto n.3-4h. Harjoitus vastaa keskiverto kuntosarjan kilpailua.
Kouluttajina toimivat Avantin Adventuren jäsenet. Välineet ja koulutustila Exture.

Lisätiedot: Juha Mäkäräinen, Exture p. O44 2O6779, Niko S. Avanti O4O 9OO 4698 Facebook: Multisport lajikoulu

Kommentit

Suositut tekstit