Valmistautumista Archipelago Adventureen

Taistelu Multisport Cup:n pisteistä jatkuu lauantaina 21.08. Archipelago Adventure:ssa Kirkkonummella. Edellisestä seikkailukilpailusta on ehtinyt kulua jo reilu kuukausi ja tämä aika on pyritty käyttämään mahdollisimman monipuoliseen harjoitteluun. Lisävauhtia on haettu mm. suunnistus-, melonta-, pyöräily-, sauvarinne- ja packrafting-treeneistä.

Vesielementti tulee olemaan perinteikkäästi Archipelago Adventuressa hyvin merkittävässä osassa. Melonta on jonkin verran kauden aikaisempia kilpailuita pidempi ja melontakaluston nopeus tulee ratkaisemaan paljon meren lahtia melottaessa. Kilpailussa tullaan järjestäjän antamien esitietojen perusteella myös uimaan useampaan otteeseen. Tästä kertoo myös se, että pelastusliivit kulkevat kilpailijoiden mukana koko retken lähdöstä maaliin.

Tälle päivälle olemme suunnitelleet tekevämme pidemmän yhteistreenin, jossa vielä kertaalleen testaamme packrafting-kalustomme ja muut hilppeet kilpailua varten (eli menemme luultavasti rannalle leikkimään ja uittamaan varpaita vedessä).

Kommentit

Suositut tekstit