Uuden mittalaitteen dataa keskiviikon varpaiden uittelusta

Teimme eilen lyhyen packrafting-harjoitukset, jossa kokeilimme uusien patjojemme nopeusominaisuuksia. Patjat toimivat merivedessä ihan kelvollisesti, mutta niiden täyttäminen ja tyhjentäminen vei edelleen liikaa aikaa. Toivottavasti insinööreinä keksimme kilpailuun jonkin patjamaailman mullistavan ratkaisun. Puhkaiseminen on havaittu tyhjenyksessä tehokkaimmaksi keinoksi, mutta tällöin patjan uudelleen käyttö hankaloituu merkittävästi.

Mikolla oli harjoituksessa ensimmäistä kertaa käytössään uusi Garmin 310XT, jonka mittaamaa informaatiota on tarjolla oheisessa linkissä. Hänen edellisestä sykemittarista loppui paristot noin vuosi sitten, jonka jälkeen harjoitukset on viety läpi lähinnä hyvällä tunteella. 310XT vaikuttaa erittäin pätevältä urheilutietokoneelta, jossa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin. Tämä mahdollistaa erittäin kätevästi esimerkiksi suunnistuksessa tapahtuneiden pummaamisten analysoinnin jälkeenpäin. Suuri näyttö ja selkeät näppäimet helpottavat laitteen käyttämistä kovemmassakin menossa. "310XT on antanut harjoittelulleni aivan uuden suunnan. Näin mielenkiintoista informaatiota en ole päässyt hyödyntämään harjoittelussani koskaan aikaisemmin." - kommentoi Mikko keskiviikkoisten packrafting-harjoituksen jälkeen.

Juoksu/Packrafting 19.08.2010

Kommentit

  1. Johan oli käppyröitä. Mielenkiintoisia sellaisia.
    Onks sulla harj.uinti lenkillä pelastusliivit tms?? Olis aiheellista. Eiks niit ole sellaisia itsetäyttyviä ja kevyitä, minkä voi laukaista jos tulee tarve.

    VastaaPoista
  2. Pelastusliivit on hyvä pitää päällä, etenkin jos treenailee yksin. Markkinoilta löytyy kyllä hyviä ihan multisportkäyttöön valmistettuja pelastusliivejä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit