Uuden vuoden lupauksia - vuoden eka yhteistreeni.Kuva: Niko Sorvari
Vuosi 2014 aikana tiimin kimppatreenit jäivät melko vähiin ja jäsenet treenailivat pitkälti omilla tahoillaan. Yhdessä treenaaminen on kuitenkin paljon hauskempaa ja vuoden 2015 toimintaa suunniteltaessa päätettiinkin käynnistää säännölliset yhteislenkit heti vuoden alusta.

Uusi käytäntö on paras ottaa viivytyksittä käyttöön, joten ensimmäinen yhteistreeni kisakaistiin Niko S:n johdolla heti vuoden ensimmäisenä päivänä. Vuodenvaihteen juhlahumusta polkulenkin starttipaikalle Nummelaan löysivät Niko S.:n lisäksi Niko R. ja Mari.

Itse otin treeneissä ensimmäiset juoksuaskeleet marraskuisen nilkkavamman jälkeen. Tönköksi tuetulla nilkalla ei ole toivoakaan juosta normaalivauhtista lenkkiä, joten päästin pojat loskaiseen metsään edellä, ja lähdin itse hissuttelemaan perässä. Noin puolivälissä käännyin takaisin ja odottelin milloin Nikot saavat minut kiinni.

Oma lenkki sujui odotusten mukaisesti: vauhti oli hidas, eikä nilkka vielä ole entisensä, mutta lupaava alku tämä oli. Pojat puolestaan vaikuttivat hyvinkin tyytyväisiltä omaan lenkkiinsä, joten tästä on hyvä jatkaa tulevaan vuoteen.

Hyvää ja seikkailullista uutta vuotta!


Kommentit

Suositut tekstit