Lost In Kainuu 2018

Tulevana viikonloppuna kilpaillaan vuoden 2018 Lost In Kainuu -seikkailukilpailu Suomen nuorimmassa kansallispuistossa Hossassa. Kilpailu tulee olemaan osallistujamäärältään suurin Suomessa käytävä seikkailukilpailu tänä vuonna ja tarjoamaan kilpailijoille lukuisia haasteita läpi pitkän, pimeän ja kostean kansallispuiston. 

Avanti Adventure lähtee kaksipäiväiseen kilpailuun kokeneella joukkueella Niko Sorvari, Mikko Rantahakala ja Mika Salo. Tavoitteena on kilpailla mahdollisimman tasainen ja ehjä suoritus sekä pitää mieliala korkealla läpi koko matkan. Alkuun pyritään pitämään hieman käsijarrua päällä jotta vauhtia riittäisi loppuun saakka. Kulunut kesä on ollut harjoittelun kannalta aikaisempiin vuosiin verrattuna rikkonaisempi ja kilpailustartteja ei ole kertynyt samaan tapaan kuin ennen. Tiimin suorituskyky on siis toistaiseksi vielä arvoitus. Hauskaa lähdetään pitämään, nauttimaan luonnosta ja unelmoimaan voitosta. 

Pimeän jakso tulee olemaan noin 10 tuntia ja tämä tulee varmasti vaikuttamaan kilpailijoiden vireystilaan sekä näkymään aamuyön tunteina lisääntyvinä suunnistusvirheinä. Matkaa tullaan taittamaan juosten, meloen ja pyörällä. Lisäksi reitillä tulee olemaan useampia vesistönylityksiä patjoilla sekä haastavia tehtävärasteja. Matkaa kertyy optimisuorituksella arviolta kaikkiaan noin 260 km.


GPS-seuranta: http://www.gpsseuranta.net/ (avautuu hetki ennen starttia)

Kisavirettä ja kestävyyttä etsimässä Sveitsistä

Kommentit

Suositut tekstit