Takana kiireinen vuosi ja julkaisurintamalla hilaista, mutta olemme edelleen olemassa

Edellisestä julkaisusta näyttää vierähtäneen liian kauan. Tiiminä olemme edelleen toiminnassa ja seikkailut jatkuvat vaikka useammalla tiimiläisellä viimeinen vuosi on ollut kiireinen työ-, perhe- ja rakennusasioiden ottaessa yhä enemmän aikaa urheilutoiminnalta.

Viimeisen vuoden aikana kilpailtiin tiiminä sekä vierailevina tähtinä muissa joukkueissa monissa eri kilpailuissa. Ilmeisesti raportointiaika on käytetty treenaamiseen tai sitä ei ole oikein jäänyt, koska tuloksia tai raportteja ei sivuillemme ole siunaantunut. Ryhdistäydytään tässä taas tulevaisuudessa.

Tulevan kesän multisport- ja seikkailukilpailujen aikatauluja tukiessa tavoitteita on hyvä hahmotella. Joitakin perinteisiä kisoja on jäämässä pois, mutta onneksi pari uuttakin tapahtumaa on ilmestynyt. Toistaiseksi parhaiten nämä löytyvät Napapiirin seikkailijan kalenterista, mutta päivityksiä tulee varmasti vielä kevään aikana.

Tällä hetkellä oma keskittyminen on ollut hiihdossa ja muussa lumessa telmimisessä. Ladut ovat koko suomessa erinomaisessa kunnossa ja kilometrejä on kertynyt työreissujen lomassa kohtuullisen hyvin vaikka pari sairastelujaksoa on häirinnyt ulkoilua. Vauhtikestävyysominaisuudet ovat kyllä edelleen kateissa ja kehitys näissä edellyttää muutoksia harjoitteluun kevään aikana.


Kommentit

Suositut tekstit