Kevät-Rogaining

Sipoon korven metsät suhisivat 30.3. sunnuntaina, kun suunnistajat etsivät omia reittejään. Rogainingsuunnistuksessa oli kahden sekä neljän tunnin sarjat ja ratamestari oli piilottanut eri arvoiset rastit 1:11500 suhteen kartalle. Kukin sai suunnitella itselleen parhaaksi katsomansa rastit ja reitin kuten rogainingissa on tapana.

Avantista meitä oli mukana Jorma, Mikko, Mari sekä molemmat Nikot, S ja R Talven ajan suunnistuksessa oli kaikkien osalta ollut taukoa muutamaa korttelirastia lukuunottamatta ja tärkeimpänä tavoitteena olikin päästä rauhassa totuttelemaan millaista metsässä suunnistaminen onnistui. Kaikki olivatkin lähteneet melkoisen maltillisella otteella liikkeelle eikä tavoitteeksi ollut asetettu edes kaikkien rastien kiertämistä kuten yleensä on ollut tapana.

Mikko:
Itse lähdin metsään Joken kanssa ja suunnistus kulki paria seisahdusta sekä ristiaskelta lukuunottamatta varsin  toiveikkaasti. Aikaa jäi lopulta reilusti yli ja kaikki rastit olisi ehtinyt kiertää tälläkin vauhdilla. Jätimme jo heti alussa suosiolla pari lippua hakematta. Ulkoilusää oli loistava ja liikkuminen jo melko kuivassa metsässä oli mukavaa.

Kommentit

Suositut tekstit