Kaislikossa suhisee kun Archipelago Adventure starttaa lauantaina 20.08.

Uimapatjat on puhkuttu pyöreiksi ja kanootin pohja hiottu kisakuntoon rantakivikoissa. Tulevana viikonloppuna seikkailukansaa hellitään taas upealla ulkoilutapahtumalla. Aika kiristää pelastusliivit ja ottaa suunnaksi Inkoon ja Siuntion rajamaasto. Varpaat tulevat kastumaan varmasti tälläkin kertaa. 

Lämpöiset kesäviikot alkavat taas viiletä ja taittumaan syksyyn. Onneksi seikkailu-urheilu ei ole niin säästä kiinni. Kauden 2011 Multisport Cupista on jäljellä vielä kaksi osakilpailua. Kevään ja kesän aikana käydyt kilpailut ovat keränneet jo mukavasti seikkailijoita yhteen ja muutamia uusiakin on uskaltautunut lajin pariin.


Omaa harjoitteluani ovat varjostaneet työkiireet ja niiden seurauksena tullut väsymys, jonka vuoksi myös harjoitusmäärät ovat jääneet varsin maltillisiksi. Tänä kesänä lomallekkaan ei ole päässyt, niin välillä on tuntunut, että myös tunnit loppuvat kesken. Tosin tunteja veroittivat myös läpi kesän kestäneet hääjärjestelyt, mutta viime lauantaina järjestetyt häät olivat upeat. Kiitos onnitteluista vielä tämänkin kautta. Kovalla syömisellä hankittua energiavarantoa onkin hyvä sitten lähteä hyötykäyttämään lauantain kilpailuun.

Oheiset kuvat ovat vuoden 2010 kilpailusta.

Kommentit

Suositut tekstit