Talvi on parhaimmillaan, mutta kevät ja uudet seikkailut alkavat hiljalleen lähestyä. Lunta ja hyvät olosuhteet hiihtoon tämä talvi on ainakin tarjonnut. Oma tavoitteeni oli päästä parin vuoden tauon jälkeen takaisin kilpaladulle. Nyt parin rauhallisen startin jälkeen voi sanoa, että yhtä pahalta kilpaa hiihtäminen tuntuu edelleen, mutta mieli tekee uusia haasteita. Ensi lauantaina olisi vuorossa ensimmäinen pidempi koitos Savoniassa. Kyynerpäät eivät ole enää juuri vihoitelleet, mutta nyt niiden kunto viimeistään selviää. Tavoitteeni ei ole lähteä vielä rempomaan suunnattomasti, vaan hiihtää ajatuksella ja hyvällä tekniikalla maaliin. Hiihdettyjä kilometrejä on kertynyt vielä kuitenkin melko vähän. 

Olemme molemmat innostuneet kiipeilemisestä ja siirtyminen yläköydeltä ja bouldereista liidaamiseen on herättänyt kiinnostusta. Tämä toisi mukanaan tietysti muutamia kustannuksia. Ensinnäkin kurssimaksu, mutta etenkin uudet varusteinvestoinnit tulisivat hankintalistalle. Kiipeilyssä on kuitenkin syytä muistaa, että omaan henkeen kannattaa aina sijoittaa. 

Viime aikoina olemme etsimeet myös uusia yhteistyökumppaneita. Mikäli tiedät jonkin tahon, joka olisi mahdollisesti kiinnostunut kannustamaan toimintaamme, otamme ilomielin neuvoja vastaan.

Kommentit

  1. Savonia vaihtuikin sitten lumenpudotushommiin. Eilen vielä näytti, että pakkasta olisi tulossa enemmänkin, mutta nyt kun katsoo, niin ilma olisi ollut kyllä hieno hiihdollekkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit